Tyxo.bg counter

Как да боядисаме косата си с Оцветяващ гел на Imperity

Как да боядисаме косата си с  Оцветяващ гел на Imperity

Представяме ви новия продукт Директно оцветяващ гел за коса Color Direct gel на Imperity

Формулата му е създадена за да подобри интензивността на цвета. Да оцвети директно кичури, част от косата или цялата коса. Дава изключителна сила и блясък на оцветените участъци.

Не съдържа амоняк, не се използва оксидант или друг активатор. Продукта е предназначен за боядисвани или третирани коси. Специфичната му формула е обогатена с натурални екстракти на маракуя и нар. Това подобрява хидратацията, косата е защитена и изгладена.

За да се получат ярки ясно изразени оцветявания основата върху която трябва да се положи продукта трябва да бъде минимум осем (русо). Колкото е по-тъмна основата, толкова по-тъмен ще бъде ефекта на оцветяване. Продукта е подходящ, както за арт прически с ярки кичури и оттенъци, така и за преливания, тип "омбре".

Как да боядисаме косата си:

  1. Изберете си цвят: розов, червен, тюркоаз или виолетов.

  2. Косата се измива със шампоан . (ако се комбинира с боядисване с боя за коса, е необходимо да се изчака времето за престой на боята, косата да се измие от     боята на мивката само с шампоан и след това да се пристъпи към използване на гела.)
  3. Попива се с кърпа водата от косата и върху мократа коса се пристъпва към нанасяне на гела.
  4. Поставяте ръкавици на ръцете, поставяте на дланта избрания кичур и с другата ръка директно пръскате гела върху косата. Разнасяте с ръка по дължината за да намажете целия кичур.

  5. Изчаквате 30 минути и изплаквате обилно с вода. Преминете към изсушаване.

Ако е необходимо може да използвате балсам за след боядисване. (в случаите когато е комбинирано с оцветяване с боя за коса). Никога не използвайте балсам за коса преди нанасяне на гела. Това ще попречи на оцветяването. Важно е да знаете, че продукта полепва по външната страна на косъма, не прониква вътре. Лесно може да бъде отстранен с обезцветител или боя за коса. Трайността е минимум един месец. Колкото е по-порьозна косата, толкова е по-траен ефекта. С времето цветовете не се променят, само избледняват. Различните цветове може да се смесват в купичка по между си за създаване на други цветове. Може да реализирате всяка своя фантазия.


Препоръчваме Ви тези продукти

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - Imperity

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - Imperity

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - ImperityФормулата му е създадена за да подобри и..

19.95 лв.

Коментари към "Как да боядисаме косата си с Оцветяващ гел на Imperity"