Tyxo.bg counter

Как да боядисаме косата си с Оцветяващ гел на Imperity

Как да боядисаме косата си с  Оцветяващ гел на Imperity

Представяме ви новия продукт Директно оцветяващ гел за коса Color Direct gel на Imperity

Формулата му е създадена за да подобри интензивността на цвета. Да оцвети директно кичури, част от косата или цялата коса. Дава изключителна сила и блясък на оцветените участъци.

Не съдържа амоняк, не се използва оксидант или друг активатор. Продукта е предназначен за боядисвани или третирани коси. Специфичната му формула е обогатена с натурални екстракти на маракуя и нар. Това подобрява хидратацията, косата е защитена и изгладена.

За да се получат ярки ясно изразени оцветявания основата върху която трябва да се положи продукта трябва да бъде минимум осем (русо). Колкото е по-тъмна основата, толкова по-тъмен ще бъде ефекта на оцветяване. Продукта е подходящ, както за арт прически с ярки кичури и оттенъци, така и за преливания, тип "омбре".

Как да боядисаме косата си:

  1. Изберете си цвят: розов, червен, тюркоаз или виолетов.

  2. Косата се измива със шампоан . (ако се комбинира с боядисване с боя за коса, е необходимо да се изчака времето за престой на боята, косата да се измие от     боята на мивката само с шампоан и след това да се пристъпи към използване на гела.)
  3. Попива се с кърпа водата от косата и върху мократа коса се пристъпва към нанасяне на гела.
  4. Поставяте ръкавици на ръцете, поставяте на дланта избрания кичур и с другата ръка директно пръскате гела върху косата. Разнасяте с ръка по дължината за да намажете целия кичур.

  5. Изчаквате 30 минути и изплаквате обилно с вода. Преминете към изсушаване.

Ако е необходимо може да използвате балсам за след боядисване. (в случаите когато е комбинирано с оцветяване с боя за коса). Никога не използвайте балсам за коса преди нанасяне на гела. Това ще попречи на оцветяването. Важно е да знаете, че продукта полепва по външната страна на косъма, не прониква вътре. Лесно може да бъде отстранен с обезцветител или боя за коса. Трайността е минимум един месец. Колкото е по-порьозна косата, толкова е по-траен ефекта. С времето цветовете не се променят, само избледняват. Различните цветове може да се смесват в купичка по между си за създаване на други цветове. Може да реализирате всяка своя фантазия.


Препоръчваме Ви тези продукти

..

0.00 лв.

..

0.00 лв.

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - Imperity

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - Imperity

Директен оцветяващ гел за коса Color Direct gel - ImperityФормулата му е създадена за да подобри и..

19.95 лв.

Коментари към "Как да боядисаме косата си с Оцветяващ гел на Imperity"