Tyxo.bg counter

Потопете се в света на DalVita!

Потопете се в света на DalVita!

Потопете се в света на DalVita!

Историята на ароматите води началото си от древен Египет, където се поставят основите на изкуството за създаване на парфюми. Ароматите винаги са били считани за силно вдъхновяващи - това е причината, поради която DalVita създава тези 20 парфюма - за да Ви вдъхновяват и да събудят сетивата ви, за да предизвикат приятни емоции и да ви дадат усещането за комфорт и благополучие.

Създаването на един аромат на DalVita е наука, но това е наука, изпълнена със страст. Парфюмните аромати се описват с музикална метафора - три набора от "ноти" се развиват с течение на времето. Първоначалното впечатление за даден парфюм е началната "нота", водеща до парфюмното "сърце", преливащо се постепенно в основата на парфюма, така наречената "база". Тези ноти се припокриват и се появяват постепенно с изпаряването на парфюма.

Има много различни ноти, които са използвани за създаване на изключителните аромати на парфюмна серия DalVita. Истинско предизвикателство е обаче съчетанието им в един аромат. Изборът е между пикантни, плодови, дървесни, флорални, ориенталски и много други.

Коментари към "Потопете се в света на DalVita!"